All Eyez on Me (2017) Movies
All Eyez on Me

All Eyez on Me

All Eyez on Me
IMDb: N/A
N/A
N/A

All Eyez on Me (Gjithë Sytë mbi Mua) është një film biografik mbi jeten e Tupak Shakur, aktorit, raperit, poetit dhe aktivistit për të drejtat e njerëzve me ngjyrë.