Bulletproof Monk (2003) Movies
Bulletproof Monk

Bulletproof Monk

Bulletproof Monk
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një murg tibetian bëhet udhëheqësi i një djali nga rrugët dhe e mëson se si të mbrojë një pergamenë që zotëron vargjet për pushtetin e plotë.