Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) Me titra shqip Movies
Captain Underpants: The First Epic Movie

Captain Underpants: The First Epic Movie

Captain Underpants: The First Epic Movie
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy fëmijë me imagjinatë të madhe Xhorxhi dhe Haroldi hipnotizojnë drejtorin e shkollës së tyre duke e bërë të mendojë se është një super hero gazmor, Kapiten Mbathja.