Chained (2012) me titra shqip Movies
Chained

Chained

Chained
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bobi është një taksist dhe vrasës serial që i gjen viktimat e tij nëpër rrugët e qytetit. Xhimi është një djalosh që Bobi i ka vrarë nënën që kur ishte…