Chaos (2005) Movies
Chaos

Chaos

Chaos
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pesë burra të maskuar futen në një bankë dhe mbajnë peng klientët dhe punonjësit. Shefi i policisë Lorenz detyrohet të thërrasë inspektorin Keuntin Koners i pezulluar kohët e fundit nga…