Closed Circuit (2013) Movies
Closed Circuit

Closed Circuit

Closed Circuit
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një çështje e një profili të lartë terrorizmi papritur lidh bashkë dy ish të dashuruar në ekipin e mbrojtjes, duke vënë në provë kufijtë e besnikërisë së tyre dhe duke…