Colombiana (2011) Movies
Colombiana

Colombiana

Colombiana
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vajze e re duke e kthyer veten në një vrasëse profesioniste, ajo mbetet e përqendruar te synimi i saj: të gjurmojë dhe të hakmerret ndaj gangsterit përgjegjës për vdekjen…