Dance Camp (2016) Movies
Dance Camp

Dance Camp

Dance Camp
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kur Hanteri dërgohet në një kamp kërcimi, njihet me vajzën e ëndrrave të tij dhe së bashku mundohen të mundin rivalin e tyre Lens në garën që zhvillohet në kamp.