Death Note (2017) Movies
Death Note

Death Note

Death Note
IMDb: N/A
N/A
N/A

Bazuar në mangan e famshme japoneze të shkruar nga Tsugumi Ohba dhe Takeshi Obata, Blloku i Vdekjes tregon historinë e një studenti në shkollë të mesme i cili gjen një…