Despicable Me 3 (2017) Me titra shqip Movies
Despicable Me 3

Despicable Me 3

Despicable Me 3
IMDb: N/A
N/A
N/A

Gru takohet me vëllain e tij binjak, simpatik, të gëzuar dhe më të suksesshëm, i cili dëshiron të bashkohet me të për një goditje të fundit kriminale.