Endless Love (2014) me titra shqip Movies
Endless Love

Endless Love

Endless Love
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy të rinj, Xhejni dhe Dejvi, dashurohen. Por pasioni i tyre do të përballet me mospëlqimin e prindërve të Xhejnit, që mundohen t’i ndajnë. Dhe kjo do të ketë pasoja…