Ghost in the Shell 2: Innocence (2004) me titra shqip Movies
Ghost in the Shell 2: Innocence

Ghost in the Shell 2: Innocence

Ghost in the Shell 2: Innocence
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në vitin 2032, Batou, një robot detektiv për njësinë e anti-terrorizmit në sigurinë publike në Seksionin 9, heton për çështjen e një roboti femër,  që ka vrarë të zotin dhe…