Goon (2011) Me titra shqip Movies
Goon

Goon

Goon
IMDb: N/A
N/A
N/A

Doug Glatt, nuk është aspak i kënaqur me punën e tij dhe e vetmja gjë që di të bëjë është të ndeshet me grushta. Por kur ai shkon me shokun…