Goon: Last of the Enforcers (2017) Movies
Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers

Goon: Last of the Enforcers
IMDb: N/A
N/A
N/A

Pas një dëmtimi të rëndë lojtari i hokejit Dag Glat detyrohet të heqë dorë nga karriera e tij si lojtar dhe të gjejë një punë të zakonshme, por jeta e…