Kung Fu Hustle (2004) me titra shqip Movies
Kung Fu Hustle

Kung Fu Hustle

Kung Fu Hustle
IMDb: N/A
N/A
N/A

Në Shanghai të Kinë’s në vitet 1940, një gangster aspirohet të bashkohet me grupin e “Gang Axe” dhe të marrin në kontroll gjdo gjë, ndërsa disa banorë shfaqin kompetencat dhe…