Luck-Key (2016) Movies
Luck-Key

Luck-Key

Luck-Key
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një vrasës me pagesë pëson një aksident dhe humb kujtesën. Kur zgjohet, ndërron identitetin me një aktor të ri dhe të varfër.