Machete Kills (2013) me titraq shqip Movies
Machete Kills

Machete Kills

Machete Kills
IMDb: N/A
N/A
N/A

Qeveria e SHBA-ve rekruton Hanxharin për t’u futur në Meksikë dhe të rrëzojë një trafikant armësh që planifikon lëshimin e një arme në hapësirë…