Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) Movies
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
IMDb: N/A
N/A
N/A

Kapiten Xhek Sparrou (Harabeli) me një tjetër aventurë. Një ushtri të vdekurish kërkon hakmarrje dhe i vetmi shpëtim për të është Tridhëmbëshi i Poseidonit.