The Layover (2017) Movies
The Layover

The Layover

The Layover
IMDb: N/A
N/A
N/A

Dy shoqe të ngushta, Meg dhe Kejt vendosin të ndërmarrin një udhëtim pushimesh për tu larguar nga streset e tyre të përditshme. Pasi avioni i tyre bën një devijim ato…