The Raid: Redemption (2011) Movies
The Raid

The Raid

The Raid
IMDb: N/A
N/A
N/A

Një skuadër e forcave speciale SWAT bllokohet në një ndërtesë nga një gangster i pamëshirshëm dhe ushtria e tij e vrasësve…