Transformers: The Last Knight (2017) me titra shqip Movies
Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight

Transformers: The Last Knight
IMDb: N/A
N/A
N/A

Autobotët dhe Deseptikonët janë në luftë ndërkohë që fati i njerëzimit varet në fije të perit. Optimus Praimi është zhdukur. Çelësi për të shpëtuar Tokën ndodhet i groposur thellë nën…