Wonder Woman (2017) Me titra shqip Movies
Wonder Woman

Wonder Woman

Wonder Woman
IMDb: N/A
N/A
N/A

Përpara se të bëhej Wonder Woman, ajo ishte Diana, princesha e Amazonës e një luftëtare e stërvitur. Kur një avion rrëzohet në ishull dhe piloti i saj e informon rreth…