Filma Gjithsej: 3050

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex – Solid State Society

Kanë kaluar 2 vite që kur Motoko Kusanagi u largua nga Seksioni 9 dhe Togusa është lider i skuadrës. Seksioni i ri i zgjeruar përballet me një sërë vetëvrasjesh e incidentesh, edhe gjatë hetimeve zbulohet se dikush me pseudonimin “Mjeshtri i kukullave”, qëndron pas ndodhive. Por kush është “Mjeshtri i kukullave”?