Filma Gjithsej: 3075

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

Lady Macbeth

Në Anglinë rurale të shekullit të 19, një nuse e re, e cila është shitur tek bashkëshorti, zbulon një dëshirë të papërmbajtshme brenda saj, në momentin që nis një lidhje jashtëmartesore me një punëtor në pronën e saj.