Filma Gjithsej: 3050

Meso si te shkarkosh me Google Chrome & Opera & Microsoft Edge ose Mozilla

Per disa lloje celularesh & Iphone shkarkimi eshte i pamundur

Titrat e filmave nuk jane prej stafit tone !

Titra24.Com ju mundeson Shikim dhe Shkarkim me te shpejte se kudo

The Wicked

Në qytetin e vogël Samerset, të gjithë e dinë përrallën e shtrigës së pavdekshme që ka kaluar brez pas brezi. Një grup prej 7 adolëshentësh, do dëshirojë që të shkojë deri në pyll që të shikojë nga afër shtëpinë e magjepsur të shtrigës, por histori të tilla s’janë gjithmonë vetëm një legjendë! Shokët tanë do e zgjojnë padashje shtrigën dhe do kuptojnë se nganjëherë përrallat janë të vërteta… Tani ajo kërkon rininë e tyre që të mbahet në jetë, dhe kur ajo bën magjitë e saj, askush s’mund të lirohet më…